Delegeretmøde 2012

Lørdag morgen stod jeg op kl. 07 og fik samlet alle mine ting og pakket det sidste og derefter kørte jeg mod Nyborg, hvor Dansk Laborant-Forenings Delegeretmøde skulle afholdes.

Hvert tredje år bliver Delegeretmøde afholdt og det er DL-F’s højeste myndighed. Vi var 12 personer fra DL-F Østjylland (hvor jeg er formand) som tog afsted. Nogle tog toget sammen og andre kørte afsted sammen i egne biler. Der var morgenmad fra 10-11 og derefter fik mødet igang. Vi var omkring 130 delegerede der deltog og der udover gæster og folk fra HK med videre. Så det var en ret stor sal at vi allesammen sad i.

Delegeretmødet forløb over to dage – fra lørdag formiddag til søndag eftermiddag. Vi blev allesammen indlogeret på Hotel Nyborg Strand og det var nogle ganske fine værelser vi havde fået tildelt.

  

Om lørdagen fik vi ordnet alt det praktiske (kedelige) dvs. der blev valgt dirigenter, det belv fastslået at mødet var indvarslet i tide, og forretningsorden, stemmeudvalg dagsorden m.m. blev godkendt. Efter frokost havde vi et foredrag om Mangfoldighed (hvilket også var temaet for weekenden) af Jamilla Jaffer fra Con3bute. Hun var rigtig god og det var ærgerligt at hun kun havde fået 1 time til at snakke om emnet, for jeg er sikker på at hun kunne være blevet ved meget længere uden det ville have gjort noget.
Senere om eftermiddagen havde vi noget gruppearbejde og bestyrelsens beretning og alle udvalgenes beretninger blev præsenteret og derefter var der debat om dette.

Det bedste ved Delegeretmødet er vores debatter. Jeg elsker det. Jeg var selv på talerstolen 2 gange om lørdagen. 🙂

Om aftenen var der middag og overrækkelse af Laborantprisen. Maden var utrolig lækker. Vi fik laks med spinatbund til forret, oksesteg med kartofler, brun sovs og rodfrugter til hovedret og desserten var en hjemmelave appelsin-is og en chokolade mousse/kage.
Aftenen gik med masser af latter og diskussion ved bordene om dagen der var gået og alle de spændende ting vi skulle igennem dagen efter. Ved midnatstid smuttede jeg i seng og sov som en sten hele natten.

  

Søndag startede med morgenmad i restauranten og derefter fik vi allesammen 45min morgenmotion i salen. Hende der stod for det, var virkelig god og det var helt vildt sjovt. Vi endte med at løbe rundt i salen, danse, og lave jeg ved ikke hvor mange øvelser med elastikker inden de 45 min var gået og vi lettere svedende fik lov at fortsætte med Delegeretmødet.

Regnskabet og budgettet blev gennemgået og debatteret og derefter var det tid til vedtægtændringer og almindelige forslag. Vores egen brancheklub fra Østjylland havde stillet flere forslag og bortset fra et enkelt som vi endte med at trække tilbage, så blev resten af dem vedtaget af hele forsamlingen. Dejligt.

Da frokosten var overstået skulle vi have valg. Hele bestyrelsen for DL-F skal vælges på hvert Delegeretmøde og denne gang skulle vi vælge ny formand. Der var to kandidater til posten og de gjorde det begge godt hele weekenden. Susanne Bahne endte med at blive vores nye formand. Herefter blev den nye bestyrelse valgt og deres suppleanter samt revisorer og revisorsuppleanter.

Da klokken var blevet 15 var det hele overstået og efter at have sagt farvel alle, kørte jeg træt hjemad mod Thorsø igen.

Det var en super weekend!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>