Det sædvanlige sommerproblem

Så har jeg officielt fået for meget sol…

Igår da jeg slog græs gik jeg rundt i haven med soltop på, men jeg havde kun fået smurt mine arme og brystet ind i solcreme. Det må jeg så døje med nu, for det øverste af ryggen er blevet ret rød og øm.

Idag begyndte jeg også at få sol-eksem da jeg lå ude og tog sol, så derefter gik jeg ind og tog mere tøj på og så har jeg ellers ikke været ude i solen mere idag. Jeg må hellere holde en pause og lade kroppen/huden hvile lidt.

I mandags da jeg var i Vejle og besøge min mor, fortalte Maria at hun havde fået et stort myg/bremse stik og der  kunne jeg helt ukarakteristisk fortælle at jeg endnu ikke havde fået nogen stik.
Det har jeg nu…en hel del…

Jeg har et gigantisk stik lige over knæet og flere andre der “bare” er store + et par alm. mygstik. Så nu har jeg taget min allergi medicin og så ved jeg at imorgen er alle mine stik helt små. De klør stadig men der er ikke hævelser længere og så er det meget mere behageligt. 😀

Jeg har tidligere skrevet om alleri medicinen her: Sommer og myggestik

1 comment to Det sædvanlige sommerproblem

  • Maria

    Det var ikke kun ét, men mange! Og der er kommet mange myggestik til! Øv… 🙁
    Må hellere lige genlæse dit myggestik-indlæg…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>