Fødselsdag og fødselsdag

I weekenden havde jeg inviteret til min 32-års fødselsdag. Det er godt nok først den 23/8 der er min fødselsdag, men det passede bedst at gæsterne kom på besøg i weekenden.

Lørdag have vi inviteret min fars side af familien og søndag kom min mors side af familien. De var inviteret til en lidt alternativ frokost, men det vidste de bare ikke 🙂

Vi startede med at få 3 forskellige slags appetizers. Jeg havde hele formiddagen været igang i køkkenet og fået lavet Laksebidder, Kartoffelhaps og Pølsepinde. Alt sammen pindemadder. Dertil fik vi en Midsommer Bryg fra Herslev (øl) eller nogle lette fersken cider jeg havde fundet hos den lokale Spar købmand.
Det var ikke noget jeg havde prøvet at lave før, men det var ret sjovt at få dem “samlet” og få det hele til at se flot ud på fadene. Det viste sig også at det smagte rigtig dejligt og det blev spist op rub og stub begge dage.

  

Så fik jeg tid til at åbne mine gaver og der var dejligt mange 🙂

Jeg fik:

 • ParkOne parkometer til bilen
 • Bagagerumsdækken til bilen
 • Undertøj
 • Penge
 • Høretelefoner til min Ipod
 • Bog med opskrifter på wokretter
 • Hårvoks
 • Hårtrimmer (der ikke er større end en kuglepen)
 • Harry Potter film
 • USB stick
 • 3 buketter med flotte blomster

Bagefter satte vi os til bords og så fik gæsterne 3 forskellige slags lune retter: Kogt hamburgerryg med pastasalat, Pizzatoast med skinke, ost og ananas og til sidst Wokkylling med stegte karryris.
Det virkede til at det hele igen var en succes ud fra hvor meget der blev spist. 🙂

Da vi endelig langt om længe var færdige med at spise, gav jeg mig til at vise billeder af min tur til Shanghai med Danisco. Der var en del billeder, så det tog noget tid at komme igennem det hele. Jeg havde købt lidt souvenirs med hjem, som jeg fik delt ud, da vi havde set billederne.

Eftermiddagen sluttede vi af med at få lidt eftermiddagskaffe, hvor jeg havde bagt Drømmekage (helt fra bunden) og Sukkerfri Skovbærmuffins, for der er et par stykker i familien der har diabetes. De smagte dog så godt at de fleste spiste et par muffins også.

Det var et par dejlige dage og jeg hyggede mig rigtig meget. En super fødselsdagsweekend!

PS. Sådan her ser jeg ud efter en hel dag i køkkenet:

1 comment to Fødselsdag og fødselsdag

 • Maria

  Det ser super lækkert ud! Er ærgelig over, at jeg ikke kunne være der og fejre dagen med dig.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>