Generalforsamling i DL-F Østjylland

Jeg havde en rigtig hektisk (men god) dag igår.

På arbejdet havde en en masse som skulle afsluttes, så jeg knoklede r*ven ud af bukserne for at nå så meget som jeg kunne. Desværre nåede jeg ikke alt, men det var tæt på, så det går jo nok.

Efter arbejde var jeg i City Vest for at købe gavet til den afgående formand og et bestyrelsesmedlem i DL-F Østjylland. Bagefter kørte jeg ind til Århus (og var for en gangs skyld rimelig heldig med at finde en parkeringsplads hurtigt og tæt på) og smuttede ind på HK.

Jeg var en tur i bogholderiet og fik overført de penge jeg lige havde brugt på gaver og så gik jeg op i kantinen, hvor DL-F Østjylland skulle holde sin årlige generalforsamling.

Først skulle vi dog underholde med et foredrag om Neo Feng Shui og jeg synes at det var rigtig godt. Desværre gik hun lidt over tiden, så til sidst blev formanden nødt til at afbryde hende, så generalforsamlingen kunne komme igang inden det blev for sent. Men jeg har i hvert fld fået nogle ideer, som jeg vil se om jeg akn få brugt herhjemme og på arbejdet.

Selve generalforsamlingen forløb uden de store overraskelser og derfor endte jeg også med at blive valgt ind som den nye formand for klubben, da formand Alice valgte at træde fra posten. Jeg glæder mig til at komme igang og har mod på og lyst til at få gang i samarbejdet i den nye bestyrelse og samarbejdet mellem os og de andre klubber.

Jeg var hjemme igen omkring klokken 21.30 og var glad og træt.

1 comment to Generalforsamling i DL-F Østjylland

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>