HK Privat Kongres 2011

Søndag morgen stod jeg op og efter et bad, fik jeg pakket min taske og så kørte jeg til Kolding, hvor HK Privat holder Kongres 2011. Kongressen bliver holdt hvert fjerde år og det er første gang jeg er med.

Der er 360-370 deltagere (tror jeg nok), så det er et ret stort foretagende. Vi har allesammen fået udleveret et navneskilt med navn og delegeretnummer på. Det skal vi bruge hver morgen, når vi skal tjekke ind til kongressen hver morgen.

Der render et par fotografer rundt over det hele og tager en masse billeder af det hele. I kan se et billede-show på denne hjemmeside:
HK Privat Kongres 2011
Jeg er blevet foreviget på et par stykker af dem – så vidt jeg lige kunne tælle er jeg på 3 billeder ud af 10 🙂
Os fra Skinnerup-klanen har det jo med altid at være på det rette sted på det rette tidspunkt…

Hele søndagen er gået med at få alle formalia på plads og så har formanden og næstformanden givet hver deres beretning og deltagerne har haft mulighed for at gå på talerstolen og give input, feedback og stille spørgsmål til disse.
Om morgenen havde vi forresten også besøg af den kvindelige stand-up’er Mette Frobenius som fik sat gang i latteren og skubbet lidt til HK’s mærkesager og historie.

Vi sluttede dagen med 3-retters menu på Comwell (hvor det hele foregår) og her fik vi en fantastisk forret. Fiske-soufflé med ristede hvedekerner og en skøn tomat sauce dertil. Uhm!
Hovedretten var kalvelårtunge (?) med små kartofler og sauce og grønt og desserten var en kage-ting. Desværre blev min forkølelse meget slem efter forretten, så jeg kunne ikke smage noget derefter.

Nu er jeg kommet tilbage til mit hotelværelse, som er på Hotel Saxildhus, der ligger 1,2km fra Comwell.
Så nu er det tid til at komme i seng og slappe af til lidt tv eller en bog.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>