Juleaften med Skinnerup-klanen

Den 24. december kørte jeg til Nibe, fo der skulle jeg holde juleaften. Jeg kørte først over til min mormor og morfar, fordi de ville give frokost. Min mor, Leif og Maria var lige ankommet 5 min før jeg gjorde og vi gik til bords næsten med det samme. Efter en god frokost fik vi byttet julegaver og ønsket hinanden en god juleaften. Da Maria og Leif tog i kirke tog jeg videre over til min far, som bor få hundrede meter derfra. Her skulle jeg holde juleaften sammen med den side af familien. Jeg fik værelset i kælderen med den gode dobbeltseng, så der var god plads til mig.

Juleaften forløb som den plejer – vi startede med allesammen at se Disney Juleshow (det holder 100%), mens min far og Jette rendte til og fra køkkenet og fik lagt sidste hånd på maden. Da gæsterne dukkede op, stod menuen på risengrød, hvor jeg igen var så heldig at få mandlen. Mandelgaven var en stor æske med chokolade snebolde. Bagefter fik vi kalkun med hvide og brune kartofler, sovs, rødkål og hvad der ellers hører sig til. Utrolig safttig kalkun – nam nam.

 

Så blev alle julegaverne lagt ind under juletræet ( i hvert fald dem der kunne være der)  og stearinlysene på juletræetblev tændt. Vi endte med at synge hele julesangshæftet fra ende til anden, men vi er også gode til at synge i min familie – altid højt og med god energi 🙂

Min faster Jette stod for at dele julegaverne ud og vi skiftedes til at åbne 1-2 stykker af gangen, så vi fik at se hvem der fik hvad i gave. Aftenens mad sluttede med et kæmpe fad med slik, chips, chokolade og frugt.

 

Luise fik spillet Ego 2 i julegave af kim og jeg, og det spillede vi hele aftenen. Det var ret skægt og der var mange sjove overraskelser undervejs 🙂

Jeg selv fik også mange gode gaver. Der var ingen af dem som skulle byttes og meget af det er allerede taget i brug. Så tak for alle de dejlige julegaver allesammen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>