København og koncert

I fredags kørte vi en tur til København, fordi vi havde billetter til Volbeat/Megadeth koncerten i KB Hallen den 08-02-2008. Vi ankom ved SAS Radisson hotellet omkring kl. 17.30 og efter at have fået lidt aftensmad prajede vi en taxi og kørte ud til koncerten.

Jan har lavet en udemærket anmeldelse af koncerten, som jeg er enig i, så det gider jeg ikke også at gøre. I kan læse den her: Megadeth & Volbeat

Da koncerten var slut fik vi et lift af Thomas og Lisa (dem fra USA turen) tilbage til hotellet og efter en tur på McDonald og et par øl på hotelværelset, gik vi i seng.

Om lørdagen sov vi længe o checkede først ud lidt i 12. Herefter gik turen hjemad igen. Vi tog et pitstop da vi nåede Vejle for at få os lidt frokost, hvorefter vi skildtes (hmm det ord ser forkert ud) og jeg tog min egen bil og kørte ud til Springbjerglund Dyrepension for at hente Fenix.
Jeg var hjemmekl. 17.00 og var godt træt.

1 comment to København og koncert

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>