Museum og shopping

Mandag sov vi lidt længere end de andre dage og fik brunch på en nærliggende café.

Bagefter tog vi med metroen hen til British Museum, hvor vi fik set en del af deres udstillinger. Ægypten og Asien var de udtillinger vi så. Stedet er kæmpestort så vi valgte nogle af udstillingerne ud, i stedet for at gå rundt i flere timer derinde.

Så vi fik set en del mumier og statuer med hieroglyffer, sarkofager og så en masse buddaer og lignende.

Indgangen til British Museum

Total zen mellem mig og Budda

Bagefter gik vi hen til Oxford Street som en en ren butiksgade, hvor man kan shoppe sig fattig. Jeg fik mig et par nye kondisko og et armbånd til min IPod (til at bruge når jeg er ude at gå, så jeg ikke skal have den i lommen) og 2 flotte tørklæder.

Da vi var nået igennem Oxford Street gik turen hjemover og efter at have været hjemme på hotellet  i en god times tid, mødtes vi med Søren og Stine og så gik vi ud og spiste thaimad på en nærliggende restaurant.

Maden var rigtig god og vi gik senere videre til en pub. Her havde vi ikke siddet ret længe da en pige ved bordet ved siden af pludselig begyndte at rode rundt på gulvet og spørge om vi havde set hendes taske, som havde ligget på gulvet ved hendes fødder. For at gøre en lang hstorie kort, så var den blevet stjålet af en supekt udseende fyr (som både Jan og Stine havde lagt mærke til) få øjeblikke forinden. Jan sagde, at han havde set ham gå på wc og derefter gå ud af døren selvom han ikke havde købt noget. Så jeg sagde at han lige skulle smutte ud på herretoilettet og se om pigens taske var smidt derude og det viste sig at det var den. Men der var tydelig vis blevet stjålet noget fra tasken, for pigen og hendes venner rendte rundt og snakkede med personalet og ringede til politi og alt muligt.

Vi sluttede aftenen af i hotellets bar inden vi gik i seng.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>