Netværksmøde med julebanko

Torsdag i denne uge var jeg til Netværksmøde med julebanko arrangeret af DL-F Østjylland, hvor jeg er formand.
Ligesom de tidligere år, så foregik det i Randers og der var 20 deltagere, hvilket passer meget fint til sådan en aften. Alle deltagere skulle have en gave med til 20kr – disse gaver var præmierne til dem der fik banko på “rækkerne”. Klubben havde sørget for at købe gaverne som skulle gives til dem der fik banko på “fulde plader”.

På billedet kan i se alle gaverne som belv delt ud i løbet af aftenen. Der mangler dog lige billeder af vores 3 trøstepræmier – 3 stk julestjerner (blomst). Beklager kvaliteten af billedet, men kameraet i min mobil er ved at have nogle skavanker.

Jeg var selv heldig at få banko hele tre gange i løbet af aftenen – én gang vandt jeg på en række og to gange vandt jeg på hele pladen fuld. Desuden fik jeg 3 sidegevinster fordi mine “naboer” vandt.

Aftensmaden var en julebuffet fra Slagter Frandsen i Randers og den smagte også godt. Da jeg skulle slæbe maden op ad trappen, fanddt jeg desværre ud af at én af foliebakkerne med sovs ikke var helt tæt, så jeg endte med at hælde sovs hele vejen ned af mig selv. Men jeg var da i det mindste ren, da jeg kom 🙂

Det var en rigtig hyggelig aften og vi fik snakket en hel masse om hvad der foregår på de forskellige laborant arbejdspladser i området og der var en ledig laborant og en praktikant, som fik nævnt at de manglede job/praktikplads.

Det er altid sjovt at være sammen med andre laboranter 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>