NFL, Badetur og Mustang

Søndag havde vi billetter til en footballkamp mellem hjemmeholdet Miami Dolphins og gæsterne Houston Texans. Det viste sig at det var på anden række ved endzone, så vi sad så tæt på at vi nærmest kunne lugte spillernes sved.

Hele stadion var selvfølgelig fyldt med fans i Dolphins karakteristiske farver (pastelgrøn og orange) og der var godt gang i dem. Holdets ca. 40 cheerleaders var også i gang gennem hele kampen og det var dælme nogle flotte piger allesammen. Dem fik Jan en del videoklip med 🙂

Desværre tabte hjemmeholdet kampen, så stemningen var ikke så høj, da vi tog fra stadion. Vi tog en taxi hjem til hotellet og det gik let og smertefrit selvom der ikke eksisterer offentlig transport ud til stadion og alle derfor selv var kørende.

Mandag besøgte vi Love Hate Tattoo (kendt fra TV som Miami Ink) og Jan fik lavet en tatovering på den højre fod. Den er blevet rigtig flot og han glæder sig til at vise den frem, når vi kommer hjem. Efter lidt frokost smuttede vi hjem på hotellet og jeg fik skiftet til badetøj og så tog jeg min første dukkert i Atlanterhavet ved South Beach. Vandet var helt varmt og det var sjovt at prøve at bade i bølgerne.

  

Vores sidste aften i Miami sluttede vi af på en Irsk Pub, hvor vi så Monday Night Football.

Tirsdag checkede vi ud og kørte med taxi til lufthavnen, hvor vi lejede en hvid Ford Mustang – cabriolet selvfølgelig 🙂 Bilen er total nice!
Undervejs lavede vi et pitstop og mødtes med Thomas Rosenstand & hans kone Charlotte og fik lidt frokost.

Nu er vi vel ankommet til sommerhuset i Orlando, hvor vi skal være de næste 10 dage.

5 comments to NFL, Badetur og Mustang

 • Gunhild Nielsen

  Lyder som I har det dejligt. Skulle Jan ikke “i bad”, eller var han bange for hajer, hi…..:)
  Vi vil se billeder af den bil – udefra 😆

 • Jan

  Det var efter jeg havde fået lavet tattoo. Så nu er der ingen pool, ingen spa eller havvand til mig de næste to uger. Så nej, jeg var ikke bange for hajer.

  De havde ellers hejst det lilla flag på stranden den dag. Det betyder “Dangerous marine life” 😉
  Det var nu så brandmænd lige den dag… og Tenna rendte i zig zag mellem dem. Det kunne jeg nu også sagtens undvære 😀

 • Thomas

  Det lyder som en super fed tur, og vi nyder at følge med hjemmefra 🙂
  Angående den hvide Mustang Convertible, kan jeg kun give jer ret.. Lisa og jeg kørte også rundet i en i 5 dage for 2 måneder siden..Også i Miami 🙂 Det er en rigtig drengedrøm (og pigedrøm da også)

  Hvad kan man ønske mere end øl, NFL, mustang og god mad..Nyd resten af turen og så ser vi frem til at høre om Universal Studios og de andre forlystelser i Orlando.

  Thomas

 • Gunhild Nielsen

  La du bare være – du fik den tattoo, fordi du er bange for hajer – og vandmænd….. 😆

 • Puha, men får selv helt lyst til at tage en tur til USA….misundelse…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>