Portobello, bustur og sushi

Tirsdag startede vi dagen med at gå hen til Portobello Market som ligger lige i nærheden. Det er en smal gade med boder og små butikker og den var hyggelig at gå igennem. Jeg blev fristet og endte med at købe mig nogle nye øreringe og en nøglering, der er rigtig turist-agtig.

Senere på dagen tog vi med The Big Bus Company som en sightseeing dobbeltdækker busser der kører rundt i hele London. Vi var begge overraske over hvor godt det var og hvor meget vi fik at vide og fik set. Så det var en stor succes.

Turen tog ca. 1½ time, men vi var kun med rundt i lidt over halvdelen af London.

Om aftenen spiste vi på Yo Sushi som ligger i nærheden af London Eye, og det smagte rigtig godt og man kunne sidde og følge med i at kokkene lavede de forskellige slags sushi. Alle de små skåle kørte rundt på et bånd og så skulle man bare tage den skål, som man ville.

Sushi på vej hen af rullebåndet

Til sidst var i på (endnu) en lokal pub, hvor jeg fik en cola og en pære cider på 7% (!). Herover er cider meget stærkere end øl så det er jo lidt omvendt i forhold til derhjemme.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>