Så blev gavekortet brugt

Torsdag havde jeg fri fra arbejde. Så jeg stod først op, da Jan vækkede mig og sagde at nu kørte han afsted på job.

Dagen gik med Facebook (læs: Farmville, Countrylife), oprydning, vaske tøj og lidt rengøring.

Da Jan kom hjem pakkede vi en trolley med lidt tøj og toilettaske og en køletaske med lidt øl, vand og Red Bull og så kørte vi mod København. På vejen derover spiste vi aftensmad på Subway lige på den anden side af Storebælt.

For 2 år siden til jul, fik jeg af Danisco et gavekort til en overnatning med morgenmad for 2 personer. Det havde vi valgt at bruge nu. Vi ankom til Best Western Bel Air Hotel Copenhagen lige omkring klokken 22.00 og blev indlogeret på vores værelse i Louvre Fløjen. (Ja, det lyder meget fancy, men det var det altså ikke.)

Værelset var pænt og rent og der var det vi skulle bruge. Der var dog kun brusebad på badeværelset og intet barskab/pengeskab og så var fjernsynet kun 19”. Men det gjorde ikke noget. Vi stillede den bærbare computer op og satte den til at spille lidt musik og så sad vi ellers og lød den medbragte øl, mens vi slappede af.

Næste morgen (fredag) sov vi til klokken 09.00 og gik så hen til restauranten og fik morgenmad. Derefter fladede vi noget mere ud på værelset indtil vi tjekkede ud omkring 11.30. Så gik turen afsted til Planetariet i KBH, hvor jeg aldrig har været (så kan jeg i hvert fald ikke huske det). Selve Planetariet var en skuffelse. Det er småt og der er ikke ret mange ting at se på og læse om. Men klokken 13.30 havde vi bestilt billetter til Sea Monsters som er en 3D film og den var supergod. Fiskene svømmede rundt imellem alle publikummerne 😆

Efter filmen kørte vi mod Smørum, hvor vi havde aftalt at vi lige ville komme forbi Thomas og Lisa. Her fik vi også hilst på Pugsey som var blevet stor (i hvert fald i forhold til sidste gang vi så ham) og utrolig kysse-glad.

Ca. klokken 17.30 sagde vi farvel og så kørte vi hjem mod Jylland igen. Da vi nåede Vejle holdte vi ind på Moldevej og besøgte min svigermor Gunhild. Hun havde aftensmaden klar og så blev vi dér hele aftenen inden vi til sidst kørte den sidste time hjemad til Thorsø, hvor vi gik på hovedet i seng med det samme og sov næsten inden hovedet havde rørt puden.

Et par rigtig dejlige dage 😀

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>