Sidste dag i London

Onsdag var sidste dag i London og der var lige et par løse ender og sightseeings som skulle nåes inden vi skulle hjemad.

Vi startede med at tage metroen til Oxford Street (igen) så Jan kunne få de kondisko som han havde kigget på tidligere. Derefter tog vi hjem til hotellet og fik alle vores ting pakket sammen og checkede ud i receptionen. Vi fik hotellet til at opbevare vores kufferter imens vi tog ud i byen igen.

Først fik vi en omgang belgiske vafler i nærheden af hotellet og derefter tog vi med The Big Bus Company (ligesom igår, for vores billetter var stadig ok) hen til Madame Tussaud’s. Vi fik taget nogle gode billeder, men var begge lidt skuffede over at stedet ikke var større. Vi havde troet at der var fire gange så mange voksfigurer.

Tenna sammen med Robbie Williams

Tenna og Arnold Schwarzenegger

Tenna sammen med Samuel Jackson og John Travolta

Efter Madame Tussaud’s tog vi ind på Hard Rock Café hvor vi spiste tidlig aftensmad og fik købt et par T-shirts. Derefter tog vi tilbage til hotellet og fik dem til at ringe efter en taxi som kørte os til Viktoria Station.

Turen tilbage til Gatwick lufthavn gik fint og  det samme gjorde flyrejsen hjem til Billund. Vi var hjemme i Thorsø igen kl. 00:45 onsdag nat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>