Twilight af Stephenie Meyer

Da Twilight udkom på dvd havde jeg intet hørt om den på forhånd. Da der på filmen stod at den var blevet en blockbuster i USA og skuespillerne var blevet superkendte overnight, så prøvede jeg at lave en hurtig søgning på Google. Jeg har altid været facineret af vampyrgenren og har set alle de film og læst alle de bøger jeg kunne komme i nærheden af, så det undrede mig meget at Twilight var forbigået mig i stilhed.

Nå men for at gøre en lang historie kort, så var filmen rigtig god primært på grund af den intensitet der er mellem de to hovedpersoner Edward og Bella.  Så jeg købte filmen og har også set den igen siden. Men, men, men filmen er selvfølgelig lavet over bog – en fantasy/kærlighedsroman af samme navn skrevet af Stephenie Meyer. Så jeg måtte også læse bogen, for at få det hele med.

Jeg købte bogen på Amazon og fik den i sidste weekend og hele ugen har jeg læst og læst. I denne weekend fik jeg læst resten af bogen og blev færdig i eftermiddags. For pokker hvor var den god! Jeg kan dælme godt forstå at den har gjort pigehjerterne bløde i USA. Flere gange sad jeg nærmest og heppede (godt nok indeni mig selv): “Kom nu Edward, kom nu, så tag da chancen og kys hende!”

Det er en meget romantisk kærlighedsroman og jeg glæder mig allerede til at fortsætte med “New Moon” som er nummer to i serien. Jeg købte nemlig alle fire bøger i serien på én gang. 😀

4 comments to Twilight af Stephenie Meyer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>